Vine a recollir el nou kit del porta a porta!

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 00:00

Es podrà canviar el material actual pel nou, tant dimecres 3, com dijous 4 i divendres 5 de febrer a la Sala de la Columna.

A partir de dilluns vinent, 8 de febrer, començaran a aplicar-se els canvis en el format de recollida de residus. Com és sabut, entrarà en vigor la recollida porta a porta també a les masies i habitatges, pel que fa a les fraccions tant de resta com de materials reciclables. Per a aquesta nova etapa, es canviaran els contenidors, pel que és imprescindible canviar el material del qual es disposa ara mateix per un de nou. Aquest nou material consisteix en tres contenidors: un de 25L per la fracció orgànica, un de 40L per la fracció del rebuig i un cubell de 240L pels materials reciclables.

L'Ajuntament i la Mancomunitat la Plana ofereixen gratuïtament un cubell de cadascuna de les tres tipologies, que es podrà recollir durant aquesta setmana a la Sala de la Columna. Els horaris seran dimecres 3 de febrer, de 12 a 15 hores, dijous dia 4, de 10 a 13 hores, i divendres 5 de febrer de 16 a 19 h.

En el moment de recollida, caldrà presentar una butlleta degudament emplenada amb la informació. La butlleta es pot descarregar, imprimir i retallar a partir del document adjunt a aquesta notícia.

Estem convençuts que amb aquest canvi aconseguirem encara més bons resultats de recollida selectiva i millorarem el nostre entorn.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 08:54