Una Festa Major diferent!

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

Aquest proper divendres 22 de gener se celebrarà una Festa Major amb un programa especial, reduït i adaptat a les mesures anti-Covid-19.

Aquest any, com és sabut per tothom, no podem celebrar la Festa Major com hem fet tradicionalment. Tot i així, davant la decepció i la tristesa que ens suposen els temps que estem vivint, des de l’Ajuntament no volíem renunciar del tot a viure una Festa Major que de normal ens aporta aquella alegria i felicitat que tantes ganes tenim de tornar a sentir en aquests moments difícils.

És per aquest motiu que tot l’equip de regidors i regidores ens hem proposat celebrar una Festa Major diferent a la resta, pràcticament sense actes presencials, però amb la premissa de no deixar passar una magnífica oportunitat de fer-nos més feliços.

En aquest sentit, i després de treballar-ho amb diverses reunions i propostes, per aquest proper divendres 22 de gener s’ha optat per mantenir l’ofici solemne, ja que és un acte molt característic d’aquesta festivitat i la normativa del PROCICAT en permet la celebració, així com també es mantindrà el posterior vermut, tot i que en aquesta ocasió es farà arribar individualment a cadascun dels habitatges del municipi. Per últim, per donar un toc de màgia final, al capvespre es podrà contemplar un castell de focs d’artifici des de totes les cases i masies de Malla.

El Sopar de Dones que es celebrava cada any el primer divendres de febrer no es podrà dur a terme enguany. Tot i així, des de la comissió els agradaria desitjar-vos a totes molta salut i bona festa major, i aprofitar per recordar-vos que us esperen l'any que ve amb més força i xauxa que mai!

Esperem, de tot cor, que aquesta Festa Major serveixi perquè entre tots i totes ens donem una bona alegria i visquem una jornada més que especial.

Visca la Festa Major de Malla!

Darrera actualització: 18.01.2021 | 12:11