Una Festa d’Estiu amb mesures de seguretat anti-covid però amb essència de diversió

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 00:00

La festa d’Estiu 2020 tanca amb un gran èxit de participació. Tots els actes, començant per la tirada de bitlles catalanes i acabant amb bona música, van reunir el passat dissabte 18 de juliol, un nombrós públic a l’entorn de l’Ajuntament que va mantenir la distància de seguretat, assegut i portant mascareta.

Cal destacar que el sopar basat en un plat d’hamburgesa o botifarra més patates, beguda i postres i servit per foodtrucks, que convertien l’escenari de la festa en un ambient immillorable, i la música en directe va fer les delícies de tots els presents.

Enguany, i fruit del context sanitari que ens envolta, la novetat va ser la imatge del públic amb mascareta i mantenint la distància de protecció. Volem aprofitar per donar les gràcies a tot el públic per fer mostra, de nou, d’un civisme escrupolós, complint en tot moment totes les recomanacions i criteris de seguretat.

Tot l’equip organitzador vol expressar el seu agraïment a totes les persones que han fet possible aquesta edició atípica de la Festa d’Estiu, més reduïda de l’habitual a causa de l’excepcionalitat de la situació actual, però una celebració d’allò més divertida i agradable.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 14:07