Tot a punt per la Festa Major

Dimecres, 16 de gener de 2013 a les 00:00
Ha començat el compte enrere per una de les cites més importants de l'any a Malla, la Festa Major, que es celebrarà el pròxim 22 de gener, dia de Sant Vicenç.

 

Ha començat el compte enrere per una de les cites més importants de l'any a Malla, la Festa Major, que es celebrarà el pròxim 22 de gener, dia de Sant Vicenç, amb l'Ofici Solemne a les 11 del matí a l'església i el tradicional vermut de Festa Major, a les 12 al bar Els Estudis.

Els actes s'allargaran fins el 10 de març, amb el tir al plat a Pratdesaba, farcint d'activitats tots els caps de setmana. A les 9 del vespre del dissabte 26 de gener es farà al Teatre el Sopar de Festa Major i l'endemà a les 12 del migdia, una festa per la mainada a la Sala de la Columna. El divendres de la setmana següent, es farà la 16a Escapada de Dones i s'inaugurarà l'exposició de treballs del curs de manualitats de la gent gran de Malla, que es podrà veure fins diumenge. Precisament diumenge hi haurà actuació dels falcons i dels bastoners, concurs de cuina i el Trofeu de futbol de Festa Major

L'Agrupació Teatral Sentfores posarà en escena “El trampós entrampat” el dia 9 de febrer al teatre, espai que acollirà el 15 de febrer la xerrada “Comunicació i país”, a càrrec del director del diari ARA Carles Capdevila, en el marc del cicle de xerrades Espai Pratdesaba. Al març es farà una caminada popular i el tir al plat.  

Podeu consultar el programa d'activitats aquí.

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:23