Tot a punt per a la Festa d'estiu 2021

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 00:00

El proper divendres 16 i dissabte 17 de juliol tindrà lloc aquesta tradicional trobada d'estiu entre tots els veïns i veïnes.

La Festa d'estiu de Malla és a tocar. El divendres 16 de juliol es donarà el tret de sortida a dos dies destinats a la diversió conjunta de tots els veïns i veïnes del poble. El primer dia es podrà veure l’obra de teatre La nit de glòria d’AM, a càrrec de l’Espardenya Teatre. Serà a les 21 hores, es farà al teatre i l'entrada tindrà un preu de 8 euros.

L'endemà, el dissabte dia 17, es podrà veure l’exposició fotogràfica La saviesa de ser dona, a la Sala de la Columna, de 10 a 13 h i de 18 a 21 h. Es tracta d’un projecte de la Mancomunitat, a través del seu programa de Dinamització de Gent Gran i una subvenció de la Diputació de Barcelona, que recull fotografies acompanyades de petits fragments d’històries de vida de 13 dones majors de 60 anys que viuen a Malla, Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles,  Muntanyola, St. Martí de Centelles, St. Miquel de Balenyà, Sta. Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau.

A la tarda, a les 18.15 hores, al camp de futbol hi haurà la tradicional tirada de bitlles catalanes, en la qual podrà participar tothom qui vulgui, ja que no cal inscripció prèvia ni hi ha requisits.

Posteriorment, a les nou del vespre es farà el sopar d’estiu, que anirà a càrrec del bar Els Estudis. El preu serà de 20€ i inclourà el menú, pa, vi, aigua, gasosa i cafès. La reserva s’ha de fer abans del 10 de juliol al 664 195 438 (Roser). El menú serà el següent:

  • Sopa de meló o ous farcits
  • Cues de rap amb cloïsses o brou de xai
  • Sorbet de llimona o mojito

Durant el sopar s’entregaran els premis del concurs fotogràfic i, en acabar, hi haurà el monòleg de l’actor Fel Faixedas.

Podeu consultar el programa d’activitats a les imatges adjuntes a la notícia.

Darrera actualització: 02.07.2021 | 14:05