Taula rodona de meteoròlogues: 'Tornarà a ploure?'

Dijous, 25 de gener de 2024

Serà el 28 de gener, a les 12 del matí, al Teatre de Malla.

En el marc de la programació de la Festa Major, l'Ajuntament de Malla organitza, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, una taula rodona que portarà el nom de "Tornarà a ploure?". Estarà protagonitzada per les meteoròlogues Mònica Usart, de RAC1, i Sarai Sarroca, directora del Servei Meteorològic de Catalunya. Es farà el 28 de gener, a les 12 del matí, al Teatre de Malla, i l'accés serà lliure i gratuït.

Durant l'acte debatran sobre la predicció del temps, sobre els aspectes més científics de la meteorologia davant l'entreteniment i, sobretot, parlaran sobre la situació actual de manca de pluges i les perspectives pel futur.

Sarai Sarroc és llicenciada en Geografia a la Universitat de Barcelona i Màster en Meteorologia. Forma part del Comitè d'Expers sobre el Canvi Climàtic i ha participat en publicacions com 'Atrapades en el temps' o 'Caminan per la porta del cel'. Actualment és direcora del Servei Meteorològic de Catalunya. Mònica Usart és llicenciada en Física i Màster en Mateorologia. Treballa a RAC1, RAC105 i 8TV com a meteoròloga, i ha passat pels platós de la Televisió de Catalunya i Barcelona TV. És autora dels llibres 'Només seran quatre gotes', 'El temps a la maleta: 25 llocs del món on no voldries viure', 'Atrapades en el temps' i dels contes 'Mirant el cel', 'Mirant els núvols' i 'Mirent l'Univers'.

Darrera actualització: 25.01.2024 | 11:35