Taller 'Dones en positiu' pel 25N

Divendres, 5 de de novembre de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament i la Mancomunitat La Plana organitzen aquest taller amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

El proper 25 de novembre a les 18.30 h es farà el taller 'Dones en positiu'. Es tracta d'una activitat gratuïta, de 2 hores de durada, que anirà a càrrec de Piti Capella, i que es farà en el marc del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre.

El taller pretén posar en relleu la importància i el poder de les dones. Per aquest motiu, vol reunir tant a les dones decidides com a les que encara no saben que ho són. La vida és un viatge que ens posa a prova i que es pot afrontar de moltes maneres. En el cas de les dones, al llarg de la història s'han anat formulant una sèrie de models en què moltes dones s'emmirallen avui dia: la princesa, la bruixa, la ventafocs, la model, la sàvia, la rondinaire, la valenta, la consellera, la mare, la desvalguda...

En aquesta activitat, viatjarem per a conèixer-nos millor, per a trobar eines personals davant els canvis de la vida i per a comprendre com els models interioritzats condicionen aquests canvis.

Viatjarem per a ser la dona que volem ser, per aprendre, per acceptar, per a ser més lliures i més felices.

Les persones que estiguin interessades en participar al taller poden inscriure's al 649 426 059 (Marissa)

Darrera actualització: 05.11.2021 | 09:59