S’habilitarà una àrea d’emergència per dipositar residus de forma puntual

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament recorda que el sistema de recollida és el porta a porta i s’ha de respectar, però s’habilita l’àrea per casos puntuals i justificats.

La regidoria de Medi Ambient de Malla i la Mancomunitat La Plana obriran, a partir del dilluns 6 de setembre, un nou punt de recollida de residus anomenat àrea d’emergència. Serà d’ús exclusivament domèstic i, en cap cas, substitueix el porta a porta, el sistema de recollida implementat al poble.

Quan puc anar-hi?

Es tracta d’una àrea que podran fer servir 3 cops per setmana aquells habitatges que no tenen servei de recollida d’escombraries, de matèria orgànica o que hagin de dipositar només bolques. D’altra banda, la resta d’habitatges només podran fer-ne ús 6 vegades l’any, en casos de necessitat puntual i justificada.

Què hi puc llençar?

Als contenidors de l’interior, s’hi podran llençar l’orgànica, els reciclables i el rebuig; als de l’exterior, vidre, oli, roba i càpsules de cafè. Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles.

Com es durà el control?

Cal que descarregueu l’app Komtainer i us doneu d’alta com a usuari al formulari de registre que trobareu a pilot.komtainer.com/malla. Si el DNI de registre coincideix amb el padró de la taxa d’escombraries, quedareu validats automàticament. Si no, disposareu d’un accés provisional mentre l’Ajuntament valida les dades.

Un cop s’ha fet el registre, cal accedir amb usuari i contrasenya i, finalment, acostar el mòbil a la porta d’entrada de l’àrea d’emergència. S’obrirà i, un cop a dins, podreu seleccionar a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

Gràcies per la vostra implicació!

Darrera actualització: 30.08.2021 | 09:39