Serveis per a persones jubilades

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:00

Es tracta d'una cooperativa que ofereix tot tipus de serveis (informàtica, neteja, jardineria, bricolatge, acompanyament, tintoreria, fisioterapeuta, etc.)

L'Ajuntament de Malla vol presentar una iniciativa sorgida a Taradell que ara es vol estendre a la resta de pobles de la Mancomunitat La Plana. Es tracta d’una cooperativa anomenada +65 que ofereix diferents serveis a persones jubilades del municipi a través de professionals. La cooperativa actualment té una seixantena de socis. Per formar-ne part cal tenir 10 participacions com a titular que valen 10 euros. És a dir, en total cal dipositar 100 euros per poder ser soci i tenir veu i vot a la cooperativa. D'altra banda, per poder rebre els serveis, cal pagar un manteniment mensual de 5 euros.

S'hi ofereix servei d'informàtica, que és el que té més èxit entre els socis juntament amb el de neteja, però també n'hi ha de jardineria, bricolatge, acompanyament, tintoreria, fisioterapeuta, etc. Fins i tot un torn de guàrdia de dissabte i diumenge per si alguna persona es queda tancada al carrer o es descuida les claus. L’objectiu és que el servei al soci sigui més ràpid i econòmic, ja que la cooperativa en negocia el preu i, a més, també es controla el temps que el servei s’està a una casa.

Des de l'Ajuntament de Malla valorem aquesta iniciativa molt positivament i volem estudiar la possibilitat de fer una presentació del projecte al poble, no només adreçada a persones jubilades, sinó també als seus familiars. Si esteu interessats, podeu fer arribar el vostre interès al whatsapp de l'Ajuntament o al correu mallacultura@gmail.com.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 14:52