Quim Salarich posa punt final a la temporada d’enguany

Dijous, 21 d'abril de 2022 a les 00:00

Una temporada de grans èxits en què ha batut rècords històrics estatals en la disciplina d’eslàlom.

L’esquiador alpí Quim Salarich ha finalitzat la temporada d’esquí d’enguany amb el Campionat d’Espanya celebrat la setmana passada. Aquesta temporada l’esquiador de Malla, a més, ha finalitzat en cinquena posició a les finals de la copa del Món.

En una entrevista a El9Nou, Salarich afirma que ha estat la seva millor temporada, en què ha obtingut un 5è, un 7è i un vuitè lloc en les diferents competicions en què ha participat i ha batut molts rècords estatals.

De cara a l’any vinent, Salarich aspira a escalar posicions en el rànquing mundial i situar-se entre els millors. Salarich també ha participat enguany als Jocs Olímpics d’hivern que es van celebrar a Pequín on per una caiguda no va poder assolir els objectius plantejats.

Un cop finalitzada la temporada, Salarich farà un descans ben merescut fins a finals de juny, quan començarà a entrenar a un espai amb neu artificial per marxar cap a Sud-Amèrica a l’estiu i iniciar les primeres competicions.

Des de l’Ajuntament de Malla et felicitem pels èxits obtinguts i et desitgem tota la sort en els propòsits que et marquis Quim!

Darrera actualització: 21.04.2022 | 08:04