Presentació de la cooperativa +65

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

Es farà el dimecres 22 de setembre, a les 19 hores, a la Sala d'Exposicions de l'Espai Muriel Casals de Tona​.

El proper dimecres 22 de setembre, a les 7 de la tarda, es convida a tota la gent de Malla a la presentació la Cooperativa +65 a la Sala d'Exposicions de l'Espai Muriel Casals de Tona. Es tracta d'una iniciativa sorgida a Taradell que ara es vol estendre a la resta de pobles de la Mancomunitat La Plana i pretén oferir serveis a persones jubilades del municipi a través de professionals. S'ofereixen serveis d'informàtica, neteja, jardineria, bricolatge, acompanyament, tintoreria, fisioterapeuta, etc. Fins i tot un torn de guàrdia de dissabte i diumenge per si alguna persona es queda tancada al carrer o es descuida les claus.

Per formar-ne part cal tenir 10 participacions com a titular que valen 10 euros. És a dir, en total cal dipositar 100 euros per poder ser soci i tenir veu i vot a la cooperativa. D'altra banda, per poder rebre els serveis, cal pagar un manteniment mensual de 5 euros.

Des de l'Ajuntament de Malla valorem molt positivament aquesta iniciativa que ajudarà a tenir un envelliment més actiu i més fàcil a tots els veïns i veïnes i, per tant, animem a tothom a participar a la presentació del dia 22 de setembre.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 13:56