Piti Capella, la protagonista de la nova xerrada a l'Espai Pratdesaba

Dilluns, 4 d'abril de 2022 a les 00:00

La muntanyenca i escriptora ens explicarà la seva trajectòria vital i la història de superació darrere de l'accident al Pirineu Francès quan tenia només 24 anys. 

El pròxim divendres 22 d'abril a les 19 h obrim una nova xerrada en el marc del Cicle de Xerrades Espai Pratdesaba, de la mà de Piti Capella, qui compartirà les seves experiències amb tots els assistents. Com en anteriors xerrades, aquesta iniciativa pretén motivar i incentivar als oients a través de vivències i tràngols que han marcat les vides dels ponents. En aquesta edició, tractarem de ple les històries de resiliència i evolució personal. 
 
Piti Capella és tot un referent en el món de l'alpinisme, ja que va ser la primera dona instructora de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya en el 1983. Més tard, va participar en la primera expedició femenina espanyola en pujar l'Himàlaia, al Nepal. Malgrat tots els seus èxits, amb només 24 anys se li van congelar els dits d'ambdues mans mentre escalava el Pirineu Francès. Aquesta experiència la va marcar per vida i va haver de superar-se a si mateixa per continuar endavant. 

Arran d'aquesta experiència vital, Capella ha conreat tota mena de reflexions de superació i històries al voltant de l'alpinisme amb perspectiva de gènere, gran part d'elles s'han bolcat en diferents revistes i en la publicació del seu llibre "Dits de Vent" (2020)

Us convidem a tots a assistir a la seva xerrada el pròxim divendres 22 d'abril a les 19.00h a la Cabanya de Pratdesaba.

Us esperem! 

Darrera actualització: 04.04.2022 | 16:39