"Ocupació + Transformació", el programa d'ajuts per a autònoms i microempreses

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 00:00

Teniu fins al pròxim 27 de juliol, a les 15.00 h per presentar les vostres sol·licituds

Si ets autònom o tens una microempresa o cooperativa que tingui entre 1 i 5 persones assalariades, el nou programa d'ajuts "Ocupació + Transformació" de la Generalitat pot ajudar-te a impulsar el teu projecte. L'objectiu és oferir suport per al manteniment de l'ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l'economia verda.

L'import de l'ajut és de 5.000 €, el pressupost d'aquesta convocatòria és finançada amb el fons MRR (REACT-EU) de 38,5 milions d'euros.

Qui pot sol·licitar les ajudes?

Aquelles persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l'entitat haurà de dur a terme en el termini de sis mesos des de la recepció de l'ajut una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l'economia verda o l'economia digital.

Per sol·licitar l'ajut s'ha de tenir almenys un centre de treball a Catalunya i el volum de negoci anual de l'any 2020 no pot ser superior a 2 milions d'euros. A més, la data d'inici de l'activitat ha de ser anterior o igual a l'1 de desembre de 2020.

Teniu fins a les 15.00 h del 27 de juliol per enviar les vostres sol·licituds a través de canalempresa.gencat.cat o tramits.gencat.cat

Més informació a la web de la Generalitat.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 11:45