Nou concurs de fotografia pel calendari municipal!

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 00:00

Envia fins a 4 fotografies relacionades amb Malla, abans del 30 de juny, a mallacultura@gmail.com!

L'Ajuntament de Malla torna a organitzar un any més el concurs de fotografia per il·lustrar el calendari municipal de l'any 2023. Enguany, la temàtica del concurs tornarà a ser totalment oberta. L'únic requisit és que la temàtica de la fotografia sigui Malla i les imatges poden ser de paisatges, de flora i fauna, de persones o de masies, entre d'altres. Això sí, les fotografies han de ser inèdites, en horitzontal i en bona resolució.

Cada persona pot presentar a concurs un màxim de 4 fotografies i, per participar, cal enviar-les al correu electrònic mallacultura@gmail.com abans del 30 de juny de 2022. Al correu, cal indicar nom, cognom i telèfon de contacte. Un cop finalitzi el termini de presentació, un jurat escollirà les 14 millors fotografies (portada, contraportada i les 12 mensualitats) i, posteriorment, es farà una votació popular per decidir les 3 millors fotografies, que seran premiades.

  • Un menú degustació amb beguda per a 2 persones (1r premi)
  • Una experiència per a 2 persones (2n premi)
  • Un dispositiu electrònic (3r premi)

Cada participant només pot optar a un dels tres premis. A més, seran anunciats i caldrà recollir-los al sopar d'estiu que es farà el dissabte 23 de juliol de 2022, ja sigui per la pròpia persona autora de la fotografia o per algú en representació seva.

Pots consultar tota la informació més detallada a les bases del concurs adjuntes a aquesta notícia.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 15:36