Malla se suma a la campanya 'El masclisme al rebuig’

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 00:00

És una campanya de la Mancomunitat La Plana per la prevenció i sensibilització contra les violències de caire masclista i LGTBIfòbica.

Malla se suma a la campanya de prevenció i sensibilització contra les violències de caire masclista i LGTBIfòbica, que ha engegat la Mancomunitat La Plana juntament amb la resta de municipis que en formen part. Amb el lema ‘El masclisme al rebuig’, la campanya té l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania, interpel·lant-la i fent-la partícip del canvi que cal promoure com a societat perquè les relacions entre les persones siguin lliures de discriminacions. La campanya se centra en tres eixos bàsics: masclismes quotidians, LGTBIfòbia i violències sexuals.

S’han dissenyat diferents productes amb l’eslògan per tal que el missatge arribi a la ciutadania. Així doncs, ja es poden veure estovalles individuals de paper en restaurants, cartells amb els missatges de la campanya que estan penjats, per exemple, a la sala de la columna i al plafó d'anuncis de l'Ajuntament, i pancartes al camp de futbol i a l'escala de l'Ajuntament. Aviat, hi haurà adhesius i bosses de roba, que es podran repartir als veïns i veïnes.

L’eslògan principal de la campanya, ‘El masclisme al rebuig’, escenifica l’acte de llençar el masclisme a les escombraries del rebuig, perquè no es pot reciclar i, per tant, l’únic que es pot fer és destruir-lo. L’ús de diferents colors per a la campanya té la finalitat de fugir de la sexualització dels colors.

La campanya ‘El masclisme al rebuig’ és el resultat d’un procés participatiu, dinamitzat per la consultoria social Spora Sinèrgies, en el qual hi ha pres part personal tècnic, càrrecs electes i dones representants del teixit associatiu feminista i de dones del territori.

Darrera actualització: 24.08.2021 | 10:31