Malla prepara un cap de setmana farcit d'activitats

Dijous, 31 de gener de 2013 a les 00:00
Continuen els actes de la Festa Major de Malla. Dissabte passat es va celebrar el tradicional Sopar de Festa Major i diumenge, la Festa per la mainada. Aquest divendres es farà la 16a Escapada de Dones i diumenge, el concurs de cuina, entre d'altres activitats.

 

Continuen els actes de la Festa Major. Dissabte passat es va celebrar el tradicional Sopar de Festa Major al Teatre de Malla, que va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones i diumenge al migdia, Titelles Naip es van encarregar d'animar els més petits amb “Les aventures de la família Ratón” (un conte de Jules Verne) a la Sala de la Columna de l'Ajuntament.

Aquest cap de setmana, però, la festa continua. Les dones celebren divendres la 16a edició de l'Escapada de Dones, que els prepara, com cada any, moltes sorpreses. Diumenge al matí, a més, hi haurà una actuació dels falcons i els bastoners de Malla, el Trofeu de Futbol i el concurs de cuina, amb el bacallà com a protagonista. Durant tot el cap de setmana es podrà visitar l'exposició de treballs del curs de manualitats de la gent gran a la Sala de la Columna.

Consulteu el programa de la Festa Major aquí.

Galeria d'imatges de la Festa Major Major 2013

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:23