L'INCASÒL gestionarà la restauració de la teulada de Pratdesaba

Dimarts, 19 de març de 2013 a les 00:00
L'últim ple municipal va acordar delegar a l’INCASÒL (Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya) la gestió completa tècnica i econòmica per a desenvolupar l’obra de restauració de la teulada de Pratdesaba.

L’últim ple municipal va acordar delegar a l’INCASÒL (Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya) la gestió completa tècnica i econòmica per a desenvolupar l’obra de restauració de la teulada de Pratdesaba. Tot resta pendent de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya que tinguin partida pressupostària per aportar a aquest projecte 80.000 euros compromesos pel Departament de Territori i Sostenibilitat, i de 76.000 euros compromesos en el Pla Únic d’Obres i Serveis anteriors a l’actual. Si s’aproven aquests pressupostos, serà l’INCASÒL qui tirarà endavant la contractació de l’obra. 

A la sessió també es va informar que l’augment del pressupost de l’Ajuntament serà d’un 1,5% en comptes del 1,7% que es va aprovar en la sessió anterior. Segons el secretari, s’ha hagut de retocar el pressupost per fer-lo quadrar amb el programa informàtic de control de la despesa pública. Malgrat tot, assegura que no en sortiran perjudicades les partides que incideixen directament en els serveis. 
Entre d’altres aspectes, també es va aprovar el conveni de règim de condomini del sector Esclat. Aquest document regula les actuacions i les despeses corresponents, derivades de la gestió i manteniment de la depuradora, manteniment dels aparcaments i el seu enllumenat, senyalització viària, seguretat, etc.  Les despeses es reparteixen en proporció al percentatge de titularitat de la zona i que és de 11,5% de l’Ajuntament i la resta, del grup GESDIP, promotor de l’Esclat. 
A banda, es va aprovar encomanar a la Diputació la gestió de les nòmines del personal de l’Ajuntament, que fins ara la feia una gestoria. 
 
Adjunta es pot llegir la Declaració Institucional del 8 de març, aprovada, també, al ple de l'Ajuntament. 
 
ÚLTIMA HORA: 
 
Dijous 14 de març va sortir publicat un Decret del Departament de Governació amb el qual es prorroga fins a 31 de Desembre de 2014 el plaç per a l'adjudicació de les obres incloses en el PUOSC corresponents a 2011 i 2012.
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38