L'Hostal dels Frares, gestionada per dos mallencs, s'endú un Porc d'Or de bronze

Divendres, 14 de desembre de 2012 a les 00:00
La granja l’Hostal dels Frares, de Taradell, gestionada pels mallencs Eudald Sentmartí i Pilar Solà ha estat guardonada amb un dels premis Porc d’Or.
La granja l’Hostal dels Frares, de Taradell, gestionada pels mallencs Eudald Sentmartí i Pilar Solà ha estat guardonada amb un dels premis Porc d’Or. Concretament, es va endur el bronze en nascuts vius, en la primera categoria, que agrupa les granges de fins a 200 truges. L’entrega de premis es va fer el passat 23 de novembre a Madrid. 
En total, deu granges d’Osona es van endur 18 premis en aquesta dinovena edició dels Porc d’Or. A part de l’Hostal dels Frares, també van estar guardonats els Castellets, de Taradell, El Clos, de Santa Cecília, El Castell, de Pinsos Sant Antoni, de Sant Pere, la Granja Vernera de Sant Boi, la Granja Pujol de Sant Bartomeu, la granja Molist-Can Toi de Sant Martí Sescorts, la granja Espadaler de Sant Quirze, la granja Sant Martí de Pinsos Grau a Sant Martí de Centelles i la Cabanas d’Oristà, de Granges Terragrisa. 
Caracac, a l’Esquirol, on treballa el mallenc Josep Maria Viñas, també hi estava nominada en la categoria d’entre 1.001 i 2.000 truges.
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:23