L’Ajuntament de Malla celebra el 50è aniversari de la Festa dels Avis

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquesta celebració del municipi arriba al seu 50è aniversari, en una edició en la qual es vol homenatjar no només als més grans sinó també a totes les persones que han fet possible aquesta celebració cada any  

El pròxim 9 d’octubre al Prat Verd l’Ajuntament de Malla celebrarà la Festa dels Avis, que enguany arriba al seu 50è aniversari. Amb aquesta celebració l’Ajuntament vol homenatjar totes aquelles persones grans del nostre municipi, ja que són el tresor més valuós que té el nostre municipi, i formen part de la història viva de Malla.  

La jornada començarà a l’Església a les 12 h del migdia per a la celebració eucarística. En acabat, a les 13 h al Prat Verd es donarà la benvinguda a totes les persones homenatjades en l’edició d’enguany. Un cop s’hagi acabat l’acte de benvinguda es celebrarà el dinar de germanor i sobretaula.  

Aquesta festa tan important i arrelada al poble dedica aquesta edició a les persones que l’han fet possible any rere any. Des de l’Ajuntament de Malla volem fer una crida a tothom qui hagi col·laborat al llarg d’aquests 50 anys i també totes les persones del poble per animar-vos a participar.  

Es demana que es confirmi assistència abans del dia 2 d’octubre a través del WhatsApp 669 420 098 (Dolors) o 649 426 059 (Marisa).  

Darrera actualització: 22.09.2022 | 10:10