La Mancomunitat La Plana celebra 40 anys a les seves instal·lacions de Malla  

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte 17 de setembre la Mancomunitat la Plana va celebrar el seu 40è aniversari.

L’acte va tenir lloc a les instal·lacions que té l’entitat a casa nostra, i personalitats com el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, o càrrecs electes dels 13 municipis que formen la Mancomunitat hi van estar presents. Alguns representants de la Generalitat de Catalunya com ara la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, també hi van ser presents.  

La companyia Guixot de 8 de Taradell va ser l’encarregada d’arrencar la jornada, amb la seva varietat de jocs reciclats i l’esmorzar per al personal de la Mancomunitat i les seves famílies. A les 11 h, el director de l’Agència de Residus va visitar les instal·lacions i va signar el llibre d’honor acompanyat del president de l’entitat, Pere Medina. 
 
A les 12 h, Medina va ser l’encarregat d’iniciar l’acte institucional amb unes paraules de benvinguda i un repàs dels diversos serveis que presta la Mancomunitat cada dia. Tot seguit una taula rodona amb el president i els expresidents Joan Redorta i Lluís Verdaguer, juntament amb l’expresidenta Anna Magem, va tenir lloc mentre es reproduïen uns vídeos protagonitzats pel personal de la Mancomunitat.  

El dibuixant Toni Ortiz va ser l’encarregat de tancar la jornada amb el seu espectacle “Cubiart”, dedicat a Ferran Teixidó, un emotiu homenatge al desaparegut president.

Des de l’Ajuntament de Malla felicitem a la Mancomunitat la Plana per aquests 40 anys de treball i esforç!

 

Darrera actualització: 21.09.2022 | 16:04