La junta organitzadora de l'Escapada de Dones canvia en la 16a edició

Divendres, 15 de febrer de 2013 a les 00:00
El primer divendres de febrer, com cada any, i ja en fa 16, es celebra el sopar de dones de Malla, que té molt èxit de participació.

 

El primer divendres de febrer, com cada any, i ja en fa 16, es celebra el sopar de dones de Malla, que té molt èxit de participació. En aquesta ocasió, després de reunir-se al bar dels Estudis, on  l’espai estava preparat per rebre-les, la comissió organitzadora va amenitzar la benvinguda amb una cançó i un ball d’ABBA adaptats a la festa del barret. A continuació es van desplaçar amb autobús fins a la Vila dels Masramon, a Vic. Una vuitantena de dones van gaudir del bon sopar que es va servir, i també dels acudits de Ferran Colom, que també va ser la veu cantant del bingo que es va fer. A més, aquest any es van donar premis als barrets més originals, essent la guanyadora la Isabel Anglada que va sorprendre amb un barret amb la maqueta de l’església de Malla de protagonista.
Per no perdre la tradició, també hi va haver l’elecció de la pubilla. Carme Castañé, dels Folchs, va traspassar la banda de pubilla a la Maria Roser Pla, de les Vinyes, que representarà a les dones de Malla durant tot aquest any.
Finalment, la comissió organitzadora d’aquests dos darrers anys (Núria Muntal, Alba Capdevila, Assumpta Sentmartí, Assumpta Sabata i Anna Capdevila), va traspassar la responsabilitat de la organització. Per votacions, les cinc dones que encapçalaran les dues properes escapades són: Sandra Casas (de Can Fabré de Múnter), Ester Fabré (de la Riera de Múnter), Dolors Arola (de l’Hostal Nou), Montserrat Sentmartí (del Folchs) i Isabel Anglada (de la Roca de Malla).
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38