La gent gran de Malla aprèn a prevenir els accidents a casa

Dijous, 9 de maig de 2013 a les 00:00
La sala de la Columna de l'Ajuntament de Malla va acollir dimecres a la tarda la xerrada "Prevenció d'accidents a la llar", organitzada per la regidoria de Serveis Socials i la Mancomunitat La Plana.

"La casa ha anat envellint amb nosaltres, però no l'hem anat adaptant a les noves necessitats que tenim". Aquesta pot ser una de les causes dels accidents a la llar, segons la conferenciant de la xerrada "Prevenció d'accidents a la llar", que es va fer dimecres a la tarda a la sala de la Columna de l'Ajuntament de Malla, organitzada per la regidoria de Serveis socials, la Mancomunitat La Plana i el suport de la Diputació de Barcelona. 

Segons la ponent, "quan som grans ens falla el cos, la percepció dels factors de risc és menor i la capacitat de recuperació, més lenta". És per això que les conseqüències dels accidents a la vellesa són més greus. La sessió va repassar quins són els perills dels diversos espais de la casa i va donar les claus per prevenir-los i actuar en cas que, malgrat tot, ocorrin. 

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38