Informació important sobre els excrements de mascotes

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament ha detectat males praxis en la gestió dels excrements de mascotes, ja que es tiren bosses amb excrements de gos a les papereres públiques.

L’Ajuntament vol informar que està prohibit tirar els excrements de gossos o gats a les papereres públiques, perquè aquesta acció obliga a llençar tot el contingut de les papereres a rebuig i no permet reciclar res.

En el cas dels gossos, si s’utilitzen bosses de compost cal tirar-les a l’orgànic, mentre que si es fan servir bosses de plàstic per recollir els excrements, cal llençar-les al rebuig. Així, es convida a tots els veïns i veïnes a recollir i tirar els excrements als contenidors intel·ligents de casa.

D’altra banda, en el cas de la sorra de gats, no s’ha de llençar a les àrees com s’ha detectat que es fa en alguns casos, sinó que obligatòriament s’ha de tirar al contenidor de rebuig.

Des de l’Ajuntament volem fer una crida a la responsabilitat i el civisme per part de tothom, ja que si seguim aquestes indicacions podrem assolir uns resultats millors en gestió de residus.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 14:25