Es presenta la proposta de modificació del catàleg de masies

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest dijous, 16 de setembre, es va fer la presentació de la proposta de l'Ajuntament davant els veïns i veïnes del municipi interessats. Tanmateix, la Comissió Territorial d'Urbanisme l'haurà de validar.

Dijous dia 16 de setembre l'Ajuntament va presentar la proposta de la modificació del Catàleg de Masies davant els veïns i veïnes, en un acte al Teatre de Malla on hi assistiren una trentena de veïns. Tanmateix caldrà la seva validació per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme.

La proposta, que es troba resumida en la documentació adjunta a aquesta notícia, reflecteix un seguit de canvis normatius. El més destacat és l'admissió de l'ús habitatge a tot el "Conjunt Principal" (Masia i edificis annexes). El Catàleg de Masies és un document urbanístic que permet a l'Ajuntament atorgar llicències d'obra evitant el pas per la CTU, i agilitzar així el tràmit.

Amb aquesta modificació del catàleg, la voluntat de l’Ajuntament és facilitar la recuperació i el manteniment tan de l’habitatge com de les diferents activitats del sòl no urbanitzable, facilitant també la continuïtat generacional i la incorporació de nous usos a les instal·lacions annexes i auxiliars.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 09:52