En marxa un concurs de fotografia de Malla

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 00:00

Les 12 millors fotografies conformaran el calendari municipal del 2022 i les tres primeres s’emportaran uns premis extra.

L’Ajuntament de Malla ha posat en marxa un concurs de fotografia per a escollir les millors imatges pel calendari municipal del 2022. Des d’ara i fins al 30 de juny, es poden enviar fins a un màxim de 4 fotografies de temàtica lliure, però que estiguin relacionades amb el poble. Les fotografies han de ser en horitzontal i a una resolució mínima de 300 ppp.

L’enviament de les fotografies s’ha de fer al correu electrònic mallacultura@gmail.com i cal seguir dos passos:

  1. A l’assumpte, indicar: Concurs fotografia Malla
  2. Al cos del correu electrònic, cal indicar les dades bàsiques de contacte (nom, cognom, data de naixement i telèfon de contacte).

Les 12 fotografies escollides s’exposaran el dia del sopar d’estiu de Malla, que es farà el dissabte 17 de juliol de 2021. En aquesta mateixa data, es donarà a conèixer les tres fotografies premiades. Els premis seran els següents:

  • 1r premi: Un menú degustació amb begudes per a 2 persones al Mas Albareda*
  • 2n premi: Entrada al centre termal Magma 2 hores amb sopar per a 2 persones
  • 3r premi: Una càmera esportiva

*En cas d'haver-hi una persona menor de 16 anys entre les tres guanyadores, el premi s'adaptarà.

Cada persona participant només pot rebre un dels tres premis. És a dir, pel fet de participar amb més d'una fotografia, es pot optar a formar part del calendari municipal 2022 amb més d'una imatge, però no donarà dret a obtenir més d'un premi. Donat el cas que una mateixa persona concursant obtingués els tres primers llocs, la persona en qüestió tindrà dret al 1r premi, però el 2n guardó serà per la següent fotografia millor situada.

Les bases del concurs es poden consultar en la documentació adjunta a aquesta notícia.

Molta sort a tothom!

Darrera actualització: 10.05.2021 | 12:53