El Rusc incorpora un nou espai de consulta virtual

Divendres, 4 de febrer de 2022 a les 00:00

El programa de la Mancomunitat ha estrenat un canal d'Instagram i un número de WhatsApp que permetran oferir un espai de consulta virtual.

El Rusc, el programa de prevenció de conductes de risc entre joves i adolescents impulsat per la Mancomunitat La Plana, ha presentat recentment algunes novetats. Entre elles, l'estrena del seu nou canal d'Instagram @el_rusc, el qual va adreçat principalment als i les joves, però que també pot esdevenir un espai útil per a famílies i agents educatius.

Aquest nou canal servirà per innovar amb l’espai consulta en format virtual, en què els i les joves podran preguntar a través del missatge directe (DM) quan tinguin algun dubte sobre consum, ús de pantalles, sexualitat i afectivitat. Aquest espai de consulta virtual també estarà actiu a través del número de WhatsApp 661 537 616.

El Rusc és un espai confidencial per poder parlar amb joves i adolescents de sexualitat, relacions, tabac o alcohol, entre d'altres, i escoltar-los, orientar-los, assessorar-los i acompanyar-los en les seves inquietuds i dubtes.

Pots trobar més informació al flyer informatiu adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 04.02.2022 | 11:46