Dones apoderades a Malla celebren la 24 edició del Sopar de Dones

Dijous, 9 de febrer de 2023 a les 00:00

El passat 3 de febrer es va celebrar a Malla la 24a edició del Sopar de Dones després de dos anys de no organitzar-se amb motiu de la pandèmia. Aquest any la temàtica del sopar es va centrar en el lema “Totes som bruixes, el feminisme i les dones apoderades”.

Com en les anteriors edicions, el sopar es va realitzar al Prat Verd on totes les veïnes van assistir amb un barret per tal de participar en el concurs del millor barret. Aquest concurs es dividia en dues categories: el barret més original i el més elegant. Cal destacar que enguany totes les participants que van voler, van poder desfilar en una passarel·la per ensenyar les seves creacions i poder compartir una bona estona totes plegades.

Les propostes guanyadores van ser, pel barret més original, per a Olga Capdevila; i pel barret més elegant, per a Cecília Forcada.

La temàtica del sopar es va fer present enguany en diferents aspectes, com per exemple en la tradicional elecció de la pubilla, on la junta organitzadora va escollir a la candidata Alba Capdevila, per la seva trajectòria emprenedora: fundadora d'Estil Animal. Aquesta jove nascuda a Malla és un exemple de lideratge, apoderament i igualtat.

Seguint amb la temàtica del sopar a cada taula hi havia dos cartells amb biografies de dones internacionals referents en diferents àmbits, a més de Clara Roquet, Olga Capdevila, Irene Solà i Núria Casacuberta, totes quatre de Malla i apoderades en el seu sector.

Al final del sopar, va ser el moment de fer el bianual canvi de junta organitzadora, essent les 5 pioneres que fa 24 anys van iniciar aquest projecte, les que voluntàriament es van proposar per organitzar l'esdeveniment del pròxim any en la seva destacada 25a edició.

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a la darrera junta per la feina feta i encoratjar i animar a la del futur per aquest any d'èxits. Gràcies!

Darrera actualització: 09.02.2023 | 10:30

Imatges