Curs de premonitor/a i monitor/a de lleure infantil i juvenil

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 00:00

La Mancomunitat la Plana ha programat dos cursos intensius subvencionats per aquest estiu.

Els i les joves de Malla que vulguin obtenir formació en lleure i treure's el carnet de monitor/a, tenen una magnífica oportunitat amb el curs subvencionat de la Mancomunitat La Plana. Aquest mateix estiu, del 5 al 30 de juliol, es farà un intensiu a Tona que inclourà tant la part lectiva com la part pràctica.

La part pràctica es farà els matins durant el mes de juliol i la part lectiva durant els caps de setmana del mateix mes, a partir d'una estada en una casa de colònies.

Es tracta d'un curs subvencionat per als alumnes empadronats a Malla o altres municipis com Sant Miquel de Balenyà, Tona, Balenyà, Taradell, Viladrau, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Muntanyola o El Brull. El preu és de 270 euros + 15€ de gestió del títol. L'estada a la casa de colònies té un cost de 25€ i el transport va a càrrec dels alumnes. La subvenció inicial és de 70 euros per alumne.

Les inscripcions es poden fer fins el 28 de juny a l'Ajuntament o a través del web www.quiralia.catLes places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Curs de premonitor/a

D'altra banda, aquest estiu també es repetirà el curs de premonitor/a. En aquest cas, es farà a Taradell i està pensat per joves de 16-17 anys. El curs s'estructura amb 20 hores de teoria i 20 hores de pràctiques amb l’opció de realitzar-les a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori. Es realitzarà del 28 juny al 2 de juliolde 9 a 13 h, i és totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l’ordre d’inscripció. Les preinscripcions es poden fer fins el 17 de juny a través del formulari següent: https://forms.gle/jSGvb9tzsEqS4fa19.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 14:03

Imatges

Curs de premonitor/a i monitor/a de lleure infantil i juvenil