Convocatòria per la contractació d’una plaça de brigada municipal

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 00:00

La persona seleccionada serà contractada per una durada de sis mesos a temps parcial. Les inscripcions, fins el 31 d'agost.

L’Ajuntament de Malla ha obert una nova convocatòria per la contractació d’un/a treballador/a de peó de brigada/personal de manteniment de les instal·lacions municipals.

Aquesta convocatòria respon a la voluntat de l’Ajuntament de promoure iniciatives per dinamitzar el mercat de treball, davant la situació de crisi actual i en el marc de la Pla de Mandat 2020-2023 del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020, Recurs “Pla de reactivació de l’ocupació”.

La persona seleccionada serà contractada per mitjà d’un contracte temporal per obra i servei determinat, per una durada de sis mesos. Es fixarà el període de prova d’un mes. La  jornada  de  treball  serà  parcial,  en  còmput  de  20  hores/setmanals  i  a  percebre  un  salari mensual de 750 €/bruts.

Requisits d’accés i terminis

Les persones interessades a participar en la convocatòria han d’estar inscrites al SOC com a Demandant d’Ocupació No Ocupat (DONO) en el moment de la formalització del contracte.

Les sol·licituds per prendre part en el procés de participació s’han de presentar per mitjà de la WEB municipal malla-osona.cat, per instància genèrica, fins el dia 31 d’agost de 2021, inclòs, o al Registre General de l’Ajuntament de Malla, fins el dia 31 d’agost de 2021 (inclòs), tenint en compte que no hi haurà atenció a públic presencial els dies 9 d’agost al 20 d’agost ,inclosos.

Si es vol fer de manera presencial a l’Ajuntament a les oficines de l’Ajuntament de Malla, de 12 a 14 h, de dilluns a divendres.

Trobareu més informació sobre la documentació a aportar i les proves d’accés a l’enllaç adjunt de la convocatòria i en aquest enllaç.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 15:36