Arriba la Festa d'estiu 2021

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 00:00

Demà divendres 16 i dissabte 17 de juliol tindrà lloc aquesta tradicional trobada d'estiu entre tots els veïns i veïnes. Des de l’Ajuntament us volem convidar a tots a participar en tots els actes adaptats a les mesures anticovid vigents.

La Festa d'estiu de Malla és a tocar. Demà divendres podrem gaudir de l’obra de teatre La nit de glòria d’AM, a càrrec de l’Espardenya Teatre. Serà a les 21 hores, es farà al teatre i l'entrada tindrà un preu de 8 euros.

Dissabte 17, es podrà veure l’exposició fotogràfica La saviesa de ser dona, a la Sala de la Columna, de 10 a 13 h i de 18 a 21 h. A la tarda, a les 18.15 hores, al camp de futbol hi haurà la tradicional tirada de bitlles catalanes, en la qual podrà participar tothom qui vulgui, ja que no cal inscripció prèvia ni hi ha requisits.

Posteriorment, a les nou del vespre es farà el sopar d’estiu, que anirà a càrrec del bar Els Estudis i que es farà a la Terrassa.

Durant el sopar s’entregaran els premis del concurs fotogràfic i, en acabar, hi haurà el monòleg de l’actor Fel Faixedas.

Recordar que en tots els actes compleixen les mesures sanitàries antiCovid, que serà obligatori l’ús de la mascareta i que  les taules del sopar seran de màxim 10 persones.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 16:33