Aquest proper 8 de març, commemorem el Dia de les Dones!

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 00:00

S'han organitzat 2 col·loquis o xerrades virtuals a nivell comarcal.

Com no podia ser d'una altra manera, aquest any 2021 tornarem a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Com ja és habitual els darrers anys, la imatge gràfica de la campanya d'aquest any ha sorgit de la comissió d’Igualat d’Osona formada per les tècniques d’igualtat del Consell Comarcal d’Osona, la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Centelles, Tona, Torelló i Vic.

Per aquest any 2021, la dona escollida que protagonitza la campanya és la Florence Nightingale, infermera, estadística i reformadora social britànica, considerada la mare de la infermeria moderna i la creadora del seu primer model conceptual.

Per les activitats, aquest proper dimarts, 8 de març, commemorem el Dia de les Dones amb 2 col·loquis o xerrades virtuals a nivell comarcal.

  • Dimecres 10 de març, de 10 a 12 h, xerrada de Nati Veraguas Aguilera, sobre el dret a erradicar la violència masclista. Inscripcions AQUÍ.
  • Divendres 19 de març, a les 18.30 h, xerrada de Núria Mateu Almacellas sobre la conciliació, el benestar emocional i la Covid. Inscripcions AQUÍ.

Les dues xerrades tenen les places limitades i, per tant, caldrà fer inscripció prèvia. Apunta't mitjançant els respectius enllaços!

Commemorem el Dia de les Dones!

Darrera actualització: 02.03.2021 | 08:54