Aquest dissabte 23 de juliol, t'esperem al sopar d'estiu!

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 00:00

Reserva la teva plaça a través del telèfon 664 19 54 38 (Roser)

En el marc de la Festa d'Estiu de Malla, us convidem a un sopar popular a càrrec del bar Els Estudis. L'àpat tindrà lloc a les 20.30 h, a la terrassa del bar Els Estudis. Per participar, cal que reserveu la vostra plaça a través del telèfon 664 19 54 38 (Roser) i escollir els primers i les postres.

Enguany, el menú serà el següent:

Primers: vichyssoise o escalivada (a escollir)

Segon: sardinada

Postres: Sorbet de llimona o mojito

(Pa, vi, aigua, gasosa, cafè i licors inclosos)

Durant el sopar s'entregaran els premis del concurs fotogràfic pel calendari municipal de l'any 2023 i, després del sopar, el grup Men in Swing oferirà un concert de swing i dixieland, que comptarà també amb l'actuació d'una parella de ball swing.

La Festa de l'Estiu començarà el pròxim divendres 22 de juliol amb la companyia Espardenya Teatre que portarà l'obra Instruccions per enterrar un pare, a les 20 h, al Teatre de Malla.

L'endemà, el dissabte 23 de juliol, de cinc a set de la tarda es farà una activitat de realitat virtual a la sala gran del carter, oberta als joves i a les famílies, tot i que hi podrà participar tothom. A partir de les sis de la tarda hi haurà la tradicional tirada de bitlles catalanes en la qual podrà participar tothom qui vulgui, sense inscripció prèvia.

T'esperem a la Festa d'Estiu de Malla!

Darrera actualització: 29.07.2022 | 10:41