La festa dels avis, a punt!

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 10:00

Aquest proper diumenge 1 d’octubre es tornarà a celebrar la tradicional jornada de la Festa dels Avis.

Arriba a Malla també un dels esdeveniments que més il·lusió fan: la festa dels avis. El dia 1 d'octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran i, com era tradicional fins l'any passat, les persones grans de Malla es trobaran aquest proper diumenge, dia 1, a l'església per compartir una sèrie d'activitats. A partir de les onze del matí, es farà la celebració eucarística; i a les dotze, a la plaça de l'església hi haurà l'actuació de música de la coral Contratemps de Sant Hipòlit. A continuació, el dinar de germannor al Teatre. 

L'edició d'enguany serà ja la 51a vegada que se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran al nostre poble. En el seus inicis, s'organitzava com a un homenatge als capdavanters de la pagesia de Malla i Múnter. Avui dia continua sent una festa per agrair a la gent gran el seu coneixement, esforç i treball que traslladen a les diferents generacions.

La diada també representa una jornada festiva i reivindicativa per fer que les persones grans siguin les veritables protagonistes i centre d'interès, difondre una imatge més positiva de l'envelliment, així com conscienciar la societat sobre l'estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, i promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 10:12