Nova actualització de les mesures anti-Covid-19

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

El govern ha anunciat aquest dijous novetats que entraran en vigor el proper dilluns, 15 de març.

Entre les més destacades hi ha la mobilitat. El confinament comarcal passarà a ser autonòmic, sempre i quan els desplaçaments es facin només amb persones de la mateixa bombolla de convivència. Per a grups de diferents bombolles de convivència, es mantindrà el confinament comarcal.

En segon lloc, també hi haurà novetats pel que fa al comerç, ja que les botigues i comerços no essencials de menys de 800m2 podran tornar a obrir tota la setmana, inclosos els caps de setmana. L'única limitació és que no podran superar el 30% del màxim aforament permès.

Tercer, en l'àmbit esportiu es permetran totes les competicions esportives i, a excepció de les competicions estatals, internacionals i professionals hi podrà haver públic amb mesures com seient pre-assignat.

A més, s'obrirà parcialment l'activitat a les sales de joc i en cultura es podran realitzar gales, entregues de premis i festivals.

Finalment, seguiran vigents tant la prohibició d'obrir la restauració a partir de les 17 hores (excepte servei a domicili o per emportar), com el toc de queda nocturn (de 22 a 06 h).

Darrera actualització: 11.03.2021 | 16:22