La cuina de casa nostra: passat, present i futur. Espai Pratdesaba

Diumenge, 28 d'abril de 2019 de 12.00 h a 14.00 h

Toni Massanés, Director de la Fundació Alícia (Món Sant Benet, Bages), gastrònom i coordinador de múltiples treballs sobre receptaris locals, cuina catalana, i la relació alimentació, cuina i salut.

Toni Massanés, Director de la Fundació Alícia (Món Sant Benet, Bages), gastrònom i coordinador de múltiples treballs sobre receptaris locals, cuina catalana, i la relació alimentació, cuina i salut. Ens parlarà de:

“La cuina de casa nostra: passat, present i futur”

Dia: Diumenge 28 d’abril 2019

Hora: a les 12 del migdia

Lloc: Cabanya de Pratdesaba

Organitza: Comissió Espai Pratdesaba i Ajuntament de Malla

Com ens alimentem? D’on ve la nostra cuina? Quina relació té amb el nostre entorn i les nostres tradicions? La nostra és una cuina prou saludable? Ho és més ara que fa uns anys, o cada cop mengem més malament? I què i com menjarem en els propers anys? Aprofitant l’experiència i coneixements del Toni Massanés, farem un repàs de plats i tradicions culinàries de Malla i la comarca, obert a totes les cuineres i cuiners casolans del poble.

Darrera actualització: 26.04.2019 | 13:16