Taller de cuina de Nadal

Divendres, 20 de de desembre de 2019 de 20.00 h a 22.00 h

Amb Mirentxu Riubrogent, especialista en dietètica, nutrició i cuina.

DIVENDRES, 20 DE DESEMBRE DE 2019

A l’Aula de cuina de Mirentxu Riubrogent (La Guixa), a 1/4 de 9 del vespre (TROBADA A LES 8 A L’AJUNTAMENT DE MALLA)

 

Aperitius:

“CAPUCCINO” DE CASTANYES AMB FORMATGE CREMÓS

TATIN DE FOIE I POMES EN CASSOLETA SABLÉ

 

Primer Plat:

CREMA DE GAMBES AMB GAMBETES CRUIXENTS

 

Segon Plat:

RODÓ DE CARN FARCIT ACOMPANYAT DE MONIATOS ESTIL HASSELBACK

 

Postres:

PANNACOTTA DE XOCOLATA BLANCA SOBRE GALETA CRUIXENT DE XOCOLATA NEGRA

 

Inscripcions fins el 19 de desembre trucant al 649426059 (Marissa). Places limitades.

Adreça:

A l'Aula de cuina de Mirentxu Riubrogent (La Guixa). Trobada a les 8 a l'Ajuntament de Malla.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 10:59