Taller de cuina de Nadal
Divendres, 20 de desembre de 2019 de 20:00 a 22:00
Amb Mirentxu Riubrogent, especialista en dietètica, nutrició i cuina.
DIVENDRES, 20 DE DESEMBRE DE 2019
A l’Aula de cuina de Mirentxu Riubrogent (La Guixa), a 1/4 de 9 del vespre (TROBADA A LES 8 A L’AJUNTAMENT DE MALLA)
Aperitius:
“CAPUCCINO” DE CASTANYES AMB FORMATGE CREMÓS
TATIN DE FOIE I POMES EN CASSOLETA SABLÉ
Primer Plat:
CREMA DE GAMBES AMB GAMBETES CRUIXENTS
Segon Plat:
RODÓ DE CARN FARCIT ACOMPANYAT DE MONIATOS ESTIL HASSELBACK
Postres:
PANNACOTTA DE XOCOLATA BLANCA SOBRE GALETA CRUIXENT DE XOCOLATA NEGRA
Inscripcions fins el 19 de desembre trucant al 649426059 (Marissa). Places limitades.
Adreça:
A l'Aula de cuina de Mirentxu Riubrogent (La Guixa). Trobada a les 8 a l'Ajuntament de Malla.
Darrera actualització: 3.12.2019 | 10:59