La gent gran de Malla perd la por a les noves tecnologies

Dimecres, 17 de juliol de 2013 a les 00:00
A principi de juny va finalitzar la formació del programa “I tu per què no?”, impulsat per la Diputació, la Mancomunitat i els ajuntaments de Malla i Seva, amb l’objectiu d’afavorir l’accés de les persones grans a les noves tecnologies de la informació i la comunicació,
A principi de juny va finalitzar la formació del programa “I tu per què no?”, impulsat per la Diputació, la Mancomunitat i els ajuntaments de Malla i Seva, amb l’objectiu d’afavorir l’accés de les persones grans a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, i la interrelació a través de la xarxa. Hi han participat tres persones de Malla i tres de Sant Miquel de Balenyà-Seva, que han fet set sessions dirigides per Elisabet Martínez, educadora social i tècnica de l’àrea d’atenció a les persones. La finalitat de l’activitat és que la gent gran perdi la por als aparells informàtics i que pugui utilitzar-los habitualment. 
El 17 de juny es va dur a terme una sessió formativa al Brull per formar la gent gran perquè puguin actuar com a futurs formadors en noves tecnologies. A més, van assistir a la xerrada sobre “Els riscs i la seguretat a Internet”. 
Dins el programa “I tu per què no?” també s’ha dotat a Seva de dos equips informàtics que s’han instal·lat al Casal de la gent gran de Sant Miquel de Balenyà. 
 
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38