Bona Festa Major i fins l'any que ve

Dijous, 13 de març de 2014 a les 00:00
Estem a les acaballes de la Festa Major 2014, ja només queda programat un acte esportiu pel març: la caminada.
Estem a les acaballes de la Festa Major 2014, ja només queda programat un acte esportiu pel març: la caminada.
Ha sigut una festa major perllongada en el temps, molt variada d’activitats i força o molt participada per la gent del poble i dels voltants.  L’alta participació  en els diversos actes ha estat la clau de l’èxit, junt amb l’encert i l’eficàcia dels organitzadors.
És per això que felicito a totes les persones de Malla i de fora que en algun moment o altre han participat contribuint decisivament en fer més gran la nostra festa. I vull agrair a totes les persones i institucions que amb el seu esforç personal o bé amb el seu suport econòmic l’han fet possible.
Les empreses que avalen la festa major de Malla tal com consta en el programa són: Tallers Malla, Pimall, Carrocerías Vic, Esclat i El Prat Verd. A totes elles moltes gràcies.
Un reconeixement especial a les persones que fan possible la festa amb la seva gran generositat de servei: En primer lloc la comissió organitzadora formada per la Montse Baldirà, L’Ester Giannoni, la Núria Ribas, la Maite Muntal, la Mela Higueruelo i coordinats per la regidora de cultura, la Sílvia Sabata. Moltes gràcies.
Un altre reconeixement especial per en Joan Arola, l’agutzil, que sempre és a tot arreu ja sigui dia feiner o festiu. Moltes gràcies.
I agrair moltíssim la col·laboració de persones que en moments més puntuals han posat el seu gra de sorra per engrandir la festa: Mossèn Molist amb la lluïda celebració de l’ofici, el cor de Tona, El bar Els Estudis pels seus vermuts i dinars, les colles de balladors d’altres pobles el dia del ball,  A en Pep i la Mela de can Ballador pel sopar, als jugadors de futbol sala, a l’agrupació teatral Sentfores, a les mestresses que van participar al concurs de cuina i a en Manel Molera com a jutge i a en Joan Terns pels centres de fruites, als artistes locals que han decorat amb els seus treballs la sala de la columna. Moltes gràcies
A la comissió de dones que organitza “l’Escapada” i la pubilla 2014 la Dolors de Mas Fabré, a en Joan Segalés i el seu monòleg “Serraller i Bandoler”, A la gent de l’Espai Pratdesaba que van fer una edició especial de festa major  amb en Joan Font  de Bon Preu com a ponent, als bombollaires de sabó per a la mainada, a en Miquel Cabanas i els seus col·laboradors del tir al plat, i a la comissió d’esports que haurà organitzat el futbol sala i la caminada, moltes gràcies.
I a la revista La Garba que “immortalitza” amb les fotos i els comentaris tots aquests esdeveniments, i a la Rosa i en Ramon de l’ajuntament.
A tothom i com a representant de tots: MOLTES GRÀCIES.
 
Lluís Muntal Vila, alcalde de Malla
 
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38