contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   

Ajuntament
de Malla
 Data i hora oficials: 01:40 | 19/10/2018
Malla fa balanç del segon any de legislatura

Comparteix:
El passat mes de juny l'Ajuntament de Malla va fer una reunió informativa oberta a tots els veïns del poble per fer balanç del segon any de legislatura i poder rebre el retorn i opinions dels mallencs sobre la feina que s'ha fet o que s'està fent.

El passat mes de juny l'Ajuntament de Malla va fer una reunió informativa oberta a tots els veïns del poble per fer balanç del segon any de legislatura i poder rebre el retorn i opinions dels mallencs sobre la feina que s'ha fet o que s'està fent. Abans de començar, l'alcalde, Eudald Sentmartí, en nom de tot l'equip, va tenir un record especial per la Ioia Bover, regidora de Cultura que ens va deixar fa poc més d'un mes.

A la reunió es van explicar diversos aspectes del POUM i es va fer especial èmfasi en la Pota Sud, «el Pla Territorial té previst un projecte, però Vic no el vol perquè es va comprometre amb la Serradesenferm que per allà no passaria. La volen tirar més avall i que passi per Malla». A partir d'aquí, es van reunir tots els ajuntaments afectats, entre els quals Santa Eugènia, Calldetenes i Malla per, si hi ha consens, presentar una alternativa. «Malla n'ha presentat una amb menor impacte econòmic i ambiental i que resol el problema de Santa Eugènia», deia Sentmartí als veïns de Malla. Els ajuntaments encara estan en fase de converses i negociacions.

Un altre dels temes que es van tractar va ser el de l'estesa de la fibra òptica al municipi. En aquell moment estava a punt de sortir la licitació per a la instal·lació, «llavors estarà 28 dies en exposició pública i després s'adjudicaran les obres», deia la regidora de Governació, Maria Dolors Riesco, «volíem tenir l'estesa feta al juliol, però haurà de ser al setembre o octubre, abans de plantar. A finals d'any, segur que estarà feta». L'Ajuntament va imputar aquest retard a la manca d'agilitat de l'administració i a la quantitat de tràmits a fer. L'estesa serà propietat de l'Ajuntament, que farà un conveni amb les operadores, amb el qual es marcaran les bases.

El procés d'alteració del terme també va ser objecte de debat. Fruit de la voluntat d'una part dels veïns de Múnter, Malla l'està impulsant amb el suport dels veïns de Múnter. S'han iniciat els tràmits per annexionar Múnter amb Malla, «en el moment que estem, que a nivell de país reclamem el dret a decidir, Malla només hem posat com a condició respectar la voluntat dels veïns de Múnter. No som pas uns conqueridors», deia fent broma l'alcalde.  

Actualització d'aquest contingut: 11:02:33 02-08-2017Reunió amb el poble 2017
Reunió amb el poble 2017

Ajuntament de Malla
Plaça de l'Ajuntament, s/n. | 08522 - Malla
Tel. 93.885.63.06 |  contactar
Amb col·laboració de: