Prohibides les trobades i les reunions de més de 10 persones

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 00:00

El govern de la Generalitat ha dictat aquest cap de setmana la prohibició tant en l'àmbit públic com privat

El govern de la Generalitat ha prohibit des d’aquest cap de setmana les trobades i reunions de més de 10 persones, tant en l'àmbit privat com en l'àmbit públic. Aquesta limitació serà igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d'aquestes, sens perjudici del compliment de les distàncies mínimes entre taules o grups de taules, que estableixin les resolucions de les autoritats sanitàries.

No es consideren incloses en aquesta prohibició les activitats laborals, les activitats de culte, actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres ni els mitjans de transport públic.

També resten excloses les activitats culturals, d'arts escèniques i musicals, cinema o exposicions en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials.

La realització d'activitats lúdiques, recreatives i l'obertura al públic d'equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d'atraccions i parcs infantils, activitats esportives com gimnasos i instal·lacions esportives, es pot dur a terme sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats.

Darrera actualització: 31.08.2020 | 11:04