Porta allò que et sobra... Dia Mundial del Medi Ambient 2018

Dilluns, 11 de juny de 2018 a les 00:00
El dia 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient i, aquest any, la Mancomunitat La Plana ha preparat una acció per promocionar el servei de deixalleria entre la població dels municipis mancomunats

El dia 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient i, aquest any, la Mancomunitat La Plana ha preparat una acció per promocionar el servei de deixalleria entre la població dels municipis mancomunats (Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau).

Es vol que la ciutadania prengui consciència de la importància de l’ús de la deixalleria ja que els residus especials no es poden recollir amb els canals habituals com el porta a porta o els contenidors de carrer.

S’ha fet un anunci amb l’eslògan “Porta allò que et sobra”, que es va publicar el 4 de juny a la premsa comarcal i també un fulletó que s’ha repartit per les llars.

Així doncs, entre el 5 i el 15 de juny, tots els usuaris que vagin a les deixalleries fixes a portar-hi algun residu especial (oli, pintures, piles, electrodomèstics, voluminosos, etc.) rebran un petit obsequi.

Es pot anar a la deixalleria d’Aiguafreda, la de Malla o la de Taradell i cal portar el fulletó que es repartirà als cubells de la matèria orgànica, en els municipis que fan la recollida porta a porta, o bé a les bústies, en aquells que no la fan.

A més, es podrà anar a la deixalleria mòbil durant tot el mes de juny i recollir també l’obsequi. La deixalleria mòbil farà estades a Folgueroles (el dia 5), a Balenyà-Els Hostalets (el dia 18) i a Santa Eulàlia de Riuprimer (el dia 26).

Si algú està interessat en disposar de més informació, pot posar-se en contacte amb els serveis de medi Ambient de la Mancomunitat La Plana al telèfon 93 812 41 67 ext. 5 o bé al correu electrònic mediambient@mancoplana.cat.

 

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38