Noves subvencions al teixit empresarial i familiar de Malla

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 17:00

Fins al proper 30 d'abril, es poden sol·licitar ajuts per les afectacions de la segona i tercera onada de la pandèmia.

L'Ajuntament ha aprovat una nova línia de subvencions per al teixit empresarial i familiar de Malla amb motiu de la situació generada per la Covid-19. Es concret, es destinarà un import total de 12.000 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària corresponent de l’exercici 2020.

A qui va destinat aquest ajut?

  • Persones físiques o jurídiques donades d’alta a l’Ajuntament de Malla, amb anterioritat a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre,  en un dels epígrafs que figuren a l’Annex d’aquestes bases.
  • Autònoms empadronats, amb residència fiscal i residència a Malla, amb anterioritat a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre,  que la seva activitat s’hagi vist afectada durant aquesta situació.
  • Persones empadronades i residents a Malla que hagin patit un ERTO durant aquesta situació.

Les quanties per cada cas, a més de tots els requisits específics, es poden consultar a les bases reguladores adjuntes a aquesta notícia.

Quan i com sol·licitar l'ajut?

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el divendres 30 d’abril de 2021. S'haurà de presentar telemàticament, a través de la seu electrònica, complimentant el formulari que estarà disponible al web de l’Ajuntament, o també es podrà presentar presencialment al Registre General de l’Ajuntament. En la sol·licitud s'haurà de presentar tota la documentació que es descriu a les bases reguladores, adjuntes a aquesta notícia.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 18:11