Malla presenta un documental sobre la història de l’escola de Malla

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

Una de les novetats de la Festa Major d’aquest any ha estat la presentació del documental històric «L’Escola de Malla. 1930-1997».

Una de les novetats de la Festa Major d’aquest any ha estat la presentació del documental històric «L’Escola de Malla. 1930-1997», que l’Ajuntament ha fet conjuntament amb el grup de recerca Buscant Arrels. El grup fa mesos que treballa amb la voluntat de recuperar la memòria històrica recopilant fotos antigues, documentació i enregistrant entrevistes a les persones del municipi. En aquestes entrevistes es tracten diversos temes, entre els quals la història de l’escola de Malla. Per donar valor a aquesta feina, aquest any l’Ajuntament ha posat el focus en l’escola i n’ha fet un documental, que ha regalat a totes les cases del poble, i una exposició.

El documental es va estrenar el diumenge 27 de gener a la sala de la Columna, on antigament havia estat l’escola, amb una gran afluència de públic. L’audiovisual recull testimonis d’antics alumnes, professors i persones vinculades a la seva història. També es pot veure a través d’internet en aquest enllaç.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 10:32