Malla acull una jornada sobre eficiència en l’aplicació de les dejeccions ramaderes

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 00:00

El passat dimecres 3 d’abril es va fer a Malla una trobada organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació sobre Aplicar les dejeccions ramaderes buscant la màxima rendibilitat i eficiència PRO-FEM 2019 – Fertilització.

El passat dimecres 3 d’abril es va fer a Malla una trobada organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació sobre Aplicar les dejeccions ramaderes buscant la màxima rendibilitat i eficiència PRO-FEM 2019 – Fertilització, que va donar el tret de sortida a les Jornades professionals de la fertilització i el maneig de dejeccions ramaderes (PRO-FEM). Es realitzaran cada dos anys i tractaran de manera alterna, d’una banda, els aspectes més lligats a l’aplicació agrícola i, de l’altra, la gestió de les dejeccions en l’explotació ramadera.

Aquest any s’ha començat amb la part més relacionada amb l’agricultura i els fertilitzants: mostrar eines per millor l’eficiència de les aplicacions agrícoles de dejeccions ramaderes per aprofitar millor l’adob orgànic aplicat.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 18:40