La gent gran de Malla acull Cantonigròs en una tarda de germanor entre municipis

Dijous, 15 de març de 2018 a les 00:00

El passat dimecres 14 de febrer, en una tarda gèlida però plena de caliu humà, Malla va acollir la tornada de l’intercanvi de gent gran amb el municipi de Cantonigròs, amb la participació de gairebé una trentena de persones.

En aquesta ocasió, la gent gran de Malla va fer d’amfitriona i va mostrar els racons mé emblemàtics del municipi, amb la col·laboració d’en Tori Redorta, qui va guiar i explicar les característiques de cadascun dels llocs visitats, i la presència i acollida de les regidores Maite Muntal i Marissa Rosell.

Primer es va visitar l’església romànica de Sant Vicenç i seguidament van visitar el cementiri, on els convidats van mostrar-se ben encuriosits per la seva arquitectura singular. Per acabar de conèixer el nucli de la part alta del terme municipal, van poder gaudir del petit però valuós museu.

A continuació, tots els participants es van dirigir a les dependències municipals per poder visitar l’exposició del taller de manualitats on les dones van exposar els seus quadres i altres objectes decorats, a la Sala de la Columna. Allà, l’alcalde Eudald Sentmartí va donar la benvinguda als presents i va deixar palesa la bona valoració d’aquest tipus d’experiències entre pobles. Durant l’exposició artística, uns i altres van poder compartir una estona de tertúlia i, com a gest més simbòlic de germanor, van intercanviar-se uns petits i especials obsequis elaborats per la pròpia gent d’ambdós municipis.

Finalment, l’intercanvi va continuar i acabar amb un berenar on els i les assistents van seguir la tertúlia en un ambient distès i ple de complicitats.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Malla amb el suport del Programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana, i conjuntament amb la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Esquirol i l’Espai Activa’t del CCO.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 13:56