La Festa Major acull la segona Trobada Gegantera de Malla

Dimecres, 24 de gener de 2018 a les 00:00
Aquest dilluns el ja tradicional vermut va donar el tret de sortida als actes de la Festa Major d'enguany, que s'allargarà fins el 4 de març.

Les activitats programades continuaran aquest divendres amb la xerrada de l’Espai Pratdesaba «Catalunya i l’Europa futura». A càrrec de Juli Gutiérrez Deulofeu, a les 8 del vespre al teatre. Dissabte, a les 9 del vespre, també al teatre, hi haurà el Sopar de Festa Major, amb l’actuació posterior de l’humorista i imitador Pep Plaza. Per assistir al sopar, cal inscriure’s trucant al 676939714 (Maite) abans del 25 de gener.

Una de les novetats d’aquest any és la 2a Trobada Gegantera de Malla, que es farà diumenge, a partir de les 11 del matí, a la plaça de l’Església. Malla acollirà els Geganters de Taradell i la Colla Gegantera del barri de Santa Anna, que acompanyaran els Geganters de Malla a la plantada i posterior ballada.

Les activitats programades s’allargaran fins el 4 de març. Podeu consultar tota la programació a l’agenda de la web de l’Ajuntament de Malla. 

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38