Juli Gutiérrez Deulofeu inaugura la Festa Major de Malla

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 00:00
Les activitats continuen aquest diumenge amb la Festa Major per a la mainada.

Juli Gutiérrez Deulofeu va inaugurar el passat 26 de gener la Festa Major d’aquest any, amb la xerrada, organitzada per l’Espai Pratdesaba, «Catalunya i l’Europa futura», al teatre de Malla. Una xerrada amb afirmacions sorprenents, com són habituals en l’autor, com que «l’Estat espanyol implosionarà el 2029». Gutiérrez fa una interpretació del que ja deia el seu avi, Alexandre Deulofeu, farmacèutic i pensador, filòsof de la història i historiador de la cultura. Va néixer el 1903 a l’Armentera (L’Empordà), malgrat es va criar a Figueres.

La Festa Major va continuar dissabte amb el Sopar de Festa Major, on van assistir més de 90 veïns i veïnes, que van poder gaudir de l’actuació de l’humorista Pep Plaza. També han estat un èxit la resta d’actes programats: la 2a Trobada Gegantera, l’Escapada de Dones o l’intercanvi de la gent gran de Cantonigròs i Malla.

Les activitats continuen aquest diumenge amb la Festa Major per a la mainada, que inclou l’activitat familiar Cercle de percussió, dirigida per Jordi Vinyoles, que es farà a les 12 del migdia a Pratdesaba. 

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38

Imatges

Pratdesaba Deulofeu