Es recupera la memòria històrica de l’escola de Malla a través d’un documental i una exposició

Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 00:00

En aquesta edició de la Festa Major, l’Ajuntament ha volgut posar en valor la feina que està fent el grup de recerca local Buscant arrels, de recuperació de la memòria històrica del municipi i s’ha triat la història de l’escola de Malla per aprofundir-hi a través d’un documental i d’una exposició fotogràfica.

Un vermut va donar el tret de sortida aquest dimarts a la Festa Major de Malla d’aquest any. El cicle de xerrades Espai Pratdesaba ha programat per aquest divendres una conferència de la periodista i jurista de Guadalajara Bea Talegón, que farà una repassada de l’actualitat política a les 8 del vespre al teatre. Dissabte es celebrarà el sopar de Festa Major, també al teatre, amb l’actuació de l’humorista Peyu, que farà l’espectacle «En Peyu i en Dani». Com sempre, cal inscriure’s al sopar, que té un preu de 20 euros.

En aquesta edició de la Festa Major, l’Ajuntament ha volgut posar en valor la feina que està fent el grup de recerca local Buscant arrels, de recuperació de la memòria històrica del municipi i s’ha triat la història de l’escola de Malla per aprofundir-hi a través d’un documental i d’una exposició fotogràfica. La presentació del documental, on hi apareixen diversos testimonis de Malla i que es titula Escola de Malla. 1930-1997, es farà aquest diumenge 27 de febrer a les 12 del migdia a la sala de la Columna, on també s’inaugurarà l’exposició.

Podeu consultar la resta d’activitats programades a l’agenda del web.

Darrera actualització: 23.01.2019 | 11:41