Ramon Sentmartí guanya un premi per una aplicació de mòbils dedicada als productes locals

Dijous, 2 de gener de 2014 a les 00:00
El mallenc Ramon Sentmartí va rebre a principis de desembre el tercer premi dels que atorga el programa Emprenedor XXIDigital que organitza La Caixa, Barcelona Activa i Microsoft.
Sentmartí ha guanyat el premi per una aplicació de mòbils dedicada als productes locals que està desenvolupant i encara no està activada. El premi, dotat de 3.000 euros, s’atorga a una idea de negoci en una fase inicial i se li fa un acompanyament. 
L’aplicació creada per Sentmartí, que servirà per a tauletes i dispositius mòbils, és una plataforma on consumidors i productors de proximitat interactuen  per comprar i vendre productes locals. El que és més innovador és que permet agrupar els consumidors entorn d’una mateixa zona i a través d’una xarxa de punts de recollida. Es tracta de millorar els costos del transport i fer més sostenible la comercialització directa. Cada usuari, a més, pot personalitzar l’aplicació i definir els tipus de productes que li interessen i acotar l’àmbit territorial. 
En aquest programa s’hi van presentar 100 propostes, de les quals se’n van escollir 14. A aquestes, l’organització els ha acompanyat els darrers mesos. Sentmartí ha estat guardonat amb el tercer premi. Hi havia un primer premi de 10.000 euros i un segon de 5.000 euros.
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38