La taxa d'escombraries augmenta un 2% respecte l'any anterior

Dijous, 21 de novembre de 2013 a les 00:00
L'últim ple de l'Ajuntament de Malla, celebrat el passat 24 d’octubre, va aprovar provisionalment la modificació de les Ordenances Fiscals per l'exercici 2014.
L’últim ple de l’Ajuntament de Malla, celebrat el passat 24 d’octubre, va aprovar provisionalment la modificació de les Ordenances Fiscals per l’exercici 2014. la única novetat respecte les ordenances anteriors és l’augment de 2% de la taxa de recollida d’escombraries, un acord pres per compensar la pujada del mateix import que la Mancomunitat La Plana aplicarà a les seves ordenances per aquest concepte. A aquest servei no se li va aplicar cap augment l’any anterior, malgrat la Mancomunitat ho va fer en un 4%. 
Després, durant el torn de precs i preguntes, l’alcalde, Lluís Muntal, va posar a debat l’horari dels plens, que es va acordar fer-los, a partir d’ara, els últims dijous de cada mes, excepte l’agost, a les vuit del vespre. També va informar de la recollida d’alguns pressupoostos per canviar la lluminària dels fanals de la Riera de Múnter. L’objectiu és substituir les lluminàries actuals per llums led, que permetran fer un estalvi d’energia molt considerable.
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38